Partnerit

Jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla tavalla, rakennamme jatkuvasti verkostoamme. Meillä on partnereita/kumppaneita em. lisätarjontaa varten, mutta tarvittaessa myös alueille, joissa itse toimimme. Tällä mahdollistetaan se, että voimme tarvittaessa toimia kokoluokkaamme isommin.

Kumppanimme:

  • Olemme Suomessa toimiva Omronin sertifioitu järjestelmäintegraattoripartneri cobotti- (yhteistyörobotti-), mobiilirobotti- ja konenäköratkaisuissa.
  • Olemme tehneet systeemi-integraattori sopimuksen myös UTU Automationin kanssa. Meiltä saatavien palvelujen lisäksi kauttamme voi tähän liittyen hankkia esim. Mitsubishi -logiikoita, Beijerin HMI-näyttöjä, Creviksen hajautettuja I/O:ta ja/tai TOSIBOXin reitittimiä/lukkoja.
  • Toimimme Detectorin kaasuilmaisimien huolto- ja asennuspartnerina laajennetulla Tampereen (3) alueella
  • Kun teollisuuteen tarvitaan laajempaa palvelutarjontaa sisältäen sekä mekaniikan että S&A-töiden osaamista, toimimme yhteistyössä HTT High Tech Technology:n kanssa. Yhteistyössä pystymme tarjoamaan esim. kokonaisten tehdaslinjojen siirtoa.
  • Turvallistamispalveluita tuotamme yhdessä Koneturva Oy:n kanssa.
  • Toimimme GlobalReaderin OEE (Overall Equipment Efficiency) seurantaratkaisujen asennuskumppanina ja teknisenä partnerina Suomessa. Vastaamme myös asiakkaiden teknisestä neuvonnasta ja myynnin tuesta valtakunnallisesti
  • Kauttamme saa myös VLT:n ja Vaconin taajuusmuuttajia kotimaisten asiakkaidemme tarpeisiin ja olemme "Danfoss Drives Authorized Partner". Teemme tähän liittyen yhteistyötä S.T.M. Finlandin kanssa.

 

Ohessa yhteistyöyritysten logot ja linkit (aukeaa logoista) heidän omille web-sivuilleen:

 

                                      

                     

 

Jos mikä tahansa edellä mainituista asioista kiinnostaa, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.