Yritys

Taustaa

Insecon Oy sai alkunsa vuonna 2012, kun paikallinen sijoittajaryhmä päätti ostaa itselleen TP-Tuotantoautomaatio Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä TP-Tuotantoautomaation osaava henkilöstö siirtyi työskentelemään uuteen yhtiöön. Uusi yhtiö sai nimekseen TP-Automaatio Oy. TP-Tuotantoautomaation juuret juontaa jo Tampella aikaan sen TehdasPalvelu -liiketoiminnan kautta.

Vuonna 2017 TP-Automaatio muutti nimensä Insecon Oy:ksi.

Teollisuuden sähkö- ja automaatiotoimialalle syntyi vuoden 2019 aikana uusi vahva toimija, kun Insecon Oy ja Tampereen Teollisuusautomaatio Oy (TTA) yhdistivät toimintansa.

Historiaa kaaviomuodossa:

Insecon yrityksenä

Meidät tunnetaan siitä, että haluamme ymmärtää asiakkaidemme tuotantoprosessit syvällisesti ja sitä kautta palvelemme laadukkaasti ja tehokkaasti aikataulut pitäen.

Meidän huolto-, optimointi- ja modernisointitarjontamme takaavat asiakkaillemme oikeat ratkaisut. Tiedämme, että turvalliset ja jatkuvasti toimintakunnossa olevat tuotantokoneet ovat asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuuden ydin.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti suunnittelu- ja urakointipalveluista lähtien teollisuuden ja teollisuuskiinteistöihin liittyvissä sähkö-/automaatio-/instrumentointiasennus- ja urakointitöissä. Teollisuuden lisäksi tuotamme kohdennettuja asennuspalveluita julkishallinnon, kiinteistöalan ja kaupan toimialoille, joissa me hoidamme kaikki kiinteistöjen sähköön ja valaistukseen liittyvät työt asennuksesta kunnossapitoon.

Kustannustehokas ja laadukas

Inseconin ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, S1-asennusoikeudet ja HSEQ-sertifiointi yhdistettynä kevyen kulurakenteen mahdollistavan organisaatiorakenteen ansiosta voimme tarjota hyvät ja monipuoliset palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Erinomainen sijainti

Inseconin toimipaikat ovat Tampere (kotipaikka) ja Nokia. Valtaosa Suomen eteläosan suurista ja keskisuurista tuotantolaitoksista sijaitsee 200 kilometrin säteellä yhtiön kotipaikasta. Käytäntö on osoittanut, että lähes kaikki kunnossapitopalvelumme ovat kilpailukykyisiä tällä välimatkalla. Lisäksi tarjoamme urakointipalvelua ja tiettyjä erikoisosaamista vaativia tehtäviä koko Suomeen sekä kotimaisten asiakkaidemme ulkomaan kohteisiin.