Yritys

Taustaa

Insecon Oy sai alkunsa vuonna 2012, kun paikallinen sijoittajaryhmä päätti ostaa itselleen TP-Tuotantoautomaatio Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä TP-Tuotantoautomaation osaava henkilöstö siirtyi työskentelemään uuteen yhtiöön. Uusi yhtiö sai nimekseen TP-Automaatio Oy. TP-Tuotantoautomaation juuret juontaa jo Tampella aikaan sen TehdasPalvelu -liiketoiminnan kautta.

Vuonna 2017 TP-Automaatio muutti nimensä Insecon Oy:ksi.

Teollisuuden sähkö- ja automaatiotoimialalle syntyi vuoden 2019 aikana uusi vahva toimija, kun Insecon Oy ja Tampereen Teollisuusautomaatio Oy (TTA) yhdistivät toimintansa.

Historiaa kaaviomuodossa:

Insecon yrityksenä

Meidät tunnetaan siitä, että haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet syvällisesti ja sitä kautta palvella laadukkaasti ja tehokkaasti aikataulut pitäen.

Meidän huolto-, optimointi- ja modernisointitarjontamme takaavat asiakkaillemme oikeat ratkaisut. Tiedämme, että turvalliset ja jatkuvasti toimintakunnossa olevat tuotantokoneet ovat asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuuden ydin.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti suunnittelu- ja urakointipalveluista lähtien teollisuuden ja teollisuuskiinteistöihin liittyvissä sähkö-/automaatio-/instrumentointiasennus- ja urakointitöissä. Teollisuuden lisäksi tuotamme kohdennettuja asennuspalveluita kiinteistöalan toimialoille, joissa me hoidamme kaikki kiinteistöjen sähköön ja valaistukseen liittyvät työt asennuksesta kunnossapitoon.

Kustannustehokas ja laadukas

Inseconin ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, S1-asennusoikeudet ja HSEQ-sertifiointi, yhdistettynä kevyeen organisaatiorakenteeseen, ansiosta voimme tarjota hyvät ja monipuoliset palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

HSEQ

Insecon Oy on Kiwan sertifioima yhtiö. HSEQ-arvioinnissa läpikäydään yhtiön työterveyden ja työturvallisuuden (HS), ympäristövastuullisuuden (E) ja laaduntuottokyvyn (Q) prosessit ja toimintatavat. Arvioinnin kriteerit perustuvat tilaajayritysten yhdessä hyväksyttyihin periaatteisiin. Tällä hetkellä voimassa oleva sertifikaatti saatiin kokoluokkamme huomioiden loistavin arvosanoin. Arvioinnissa havaitut puutteet otettiin kehityslistalle ja niiden kuin myös muiden uusien tarpeiden osalta tehdään jatkuvaa parantamista.

Yhtiölle HSEQ-hyväksyntä on ollut tärkeä, sillä se osoittaa yrityksen toimivan yhteismitallisesti määriteltyjen kriteerien pohjalta. Samanaikaisesti ISO-standardien mukaista toimintaa pyritään soveltamaan aina kuin mahdollista. Lyhyesti kuvattuna eri osa-alueet yhtiössä tarkoittavat seuraavaa:

Terveys (H): Henkilöstön kokonaisterveys, jossa perinteisen työterveyden rinnalle on otettu entistä vahvemmin ennakoiva ja ennaltaehkäisevä toiminta.

Turvallisuus (S): Projektiliiketoiminnan ja kunnossapitotöiden turvallisuusriskitekijöiden tunnistaminen ja riskien minimointi. Tässä toiminnassa pyritään huomioimaan niin asiakkaiden kuin myös omat turvallisuuskäytännöt ja reagoimaan toiminnassa ennakolta kouluttamisen ja turvallisuustyön kautta.

Ympäristö (E): Tämä osa-alue kattaa toimintamme ja valintamme niin asiakastarpeisiin perustuvien kuin myös omien ympäristövastuiden osalta. Aina kuin mahdollista pyrimme valitsemaan ympäristön kannalta parhaat ratkaisut.

Laatu (Q): Laaduntuottokyky ja erinomainen työnjälki on palveluyritykselle paras käyntikortti. Pyrimme aina toimimaan niin, että ylitämme asiakkaiden kriteerit. Seuraamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvan parantamisen menetelmillä.  

 

 

HSEQ-sertifikaatti:

Erinomainen sijainti

Inseconin toimipaikat ovat Tampere (kotipaikka) ja Nokia. Valtaosa Suomen eteläosan suurista ja keskisuurista tuotantolaitoksista sijaitsee 200 kilometrin säteellä yhtiön kotipaikasta. Käytäntö on osoittanut, että lähes kaikki kunnossapitopalvelumme ovat kilpailukykyisiä tällä välimatkalla. Lisäksi tarjoamme urakointipalvelua ja tiettyjä erikoisosaamista vaativia tehtäviä koko Suomeen sekä kotimaisten asiakkaidemme ulkomaan kohteisiin.