Insecon ja Tampereen Teollisuusautomaatio yhdistävät osaamisensa

28.02.2019 00:00

Teollisuuden sähkö- ja automaatiotoimialalle syntyy uusi vahva toimija, kun Insecon Oy ja Tampereen Teollisuusautomaatio Oy (TTA) yhdistävät toimintansa maaliskuun alussa.

60 teollisuuden sähkö- ja automaatioammattilaista palveluksessasi

Insecon ja Tampereen Teollisuusautomaatio yhdistävät osaamisensa

Teollisuuden sähkö- ja automaatiotoimialalle syntyy uusi vahva toimija, kun Insecon Oy ja Tampereen Teollisuusautomaatio Oy (TTA) yhdistävät toimintansa maaliskuun alussa. Toiminnassa ovat jatkossakin mukana molempien yhtiöiden koko nykyinen henkilöstö ja omistajat, joten aiempi yhteyshenkilösi voi tarjota Sinulle nyt aiempaa laajemman ja kilpailukykyisemmän palvelukokonaisuuden.

”Molemmat yhtiöt ovat saavuttaneet asiakaskunnassaan vakiintuneen aseman ammattitaitoisena ja laadukkaana toimijana. Jatkossa voimme toteuttaa Asiakkaillemme aiempaa laajempia hankkeita niin osaamisalueiden kuin hankkeiden mittakaavankin puolesta” toteaa Inseconin toimitusjohtaja Jalo Vuorinen. ”Lisäksi yhdistyminen tarjoaa henkilöstöllemme mahdollisuuden aiempaa monipuolisempiin tehtäviin sekä ammattitaidon kasvattamiseen tehtäväkierron avulla” jatkaa Vuorinen.

TTAn toiminnasta vastaavat Janne Nousiainen ja Marko Ahoniemi liittyvät mukaan Inseconin johtoryhmään, joka jatkaa toimintojen käytännön yhdistämistyötä. Asiakkaillemme yhdistyminen ei aiheuta välittömiä muutoksia esimerkiksi yhteystietojen tai laskutuksen suhteen, sillä TTA jatkaa toistaiseksi Inseconin kokonaan omistamana tytäryhtiönä. Yhtiöjärjestely toteutettiin osakevaihtona.

Nyt muodostettava yritys työllistää lähes 60 henkilöä ja sen liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa.

Lisätietoja antavat:
Jalo Vuorinen, 0500 304825, jalo.vuorinen(at)insecon.fi
Janne Nousiainen, 0400 190581, janne.nousiainen(at)ttautomaatio.fi
Marko Ahoniemi, 0400 837074, marko.ahoniemi(at)ttautomaatio.fi

——————

Tampereen Teollisuusautomaatio Oy on Tampereen Nekalasta käsin toimiva sähkö- ja automaatiourakointiin keskittynyt yritys. Palvelemme erityisesti suomalaisen teollisuuden ja palveluyritysten automaatiohankkeiden toteuttajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tutustu yritykseen: www.ttautomaatio.fi

Insecon Oy on pirkanmaalainen kokenut teollisuuden sähkö- ja automaatioyritys, jonka liiketoiminta muodostuu pääosin kunnossapidosta, pienurakoista, automaatiosuunnittelusta ja kokoonpanosta.