GlobalReader aloitti yhteistyön Inseconin kanssa

17.05.2021 00:00

GlobalReader laajenee nopeasti Euroopassa, etenkin Suomessa, joten tarvittiin selvä kumppani, joka voisi tarjota erinomaista tukea suomalaisille asiakkaillemme. Kumppaniksi valikoitui Insecon Oy.

 

Miksi GlobalReader valitsi Inseconin?

Selitys on yksinkertainen: Insecon toteuttaa projektit turvallisesti, joustavasti ja tehokkaasti ottaen huomioon kaikki laatunäkökohdat ja ympäristön. Inseconin tehokkuus ja täsmällisyys perustuu yhtiön laajaan kokemukseen ja tietämykseen teollisuuden automaatioprosesseista useilla toimialoilla. Inseconin pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat osoitus yrityksen luotettavuudesta ja korkeasta palvelutasosta.

Mikä on yhteistyön pääpaino?

Blackboxien (laitteistojen) asentaminen nykyisille ja uusille suomalaisille asiakkaille on yhteistyömme päätavoite. Lisäksi yhtiö toteuttaa huollot GlobalReader-laitteistolle. Jos asiakas valitsee DIY-ratkaisun, hän voi saada etäapua tarvittaessa.

Mitä GlobalReader tekee?

GlobalReader innostaa alan johtajia keräämään tietoja tuotantoresursseistaan ​​yhteistyön ja tehokkuuden lisäämiseksi. Laitteiden OEE-tiedot kerätään GlobalReaderin jälki- ja erillisasennettavalla IoT-laitteistolla. Pilvipohjaiset ohjelmistotyökalut tuovat lisäarvoa tehtaiden optimointiin ja digitalisointiin - seuranta, suunnittelu, ylläpito. Lisätietoja GlobalReaderista www.globalreader.eu